Trning i Mervallahagen

I gr var frsta gngen som Shep sjlv hittade fren som lg gmda bakom hgt grs! Kul!

I dag tnkte jag att han skulle gra om bravaden, men det gick inte alls, utan jag fick visa var de var. Nr vi vallat lite fram och tillbaka stllde jag fren ganska lngt bort och lite skymt och gick i vg med Shep. Jag skickade honom hger, men han gick in fr tidigt och hittade inte fren (Precis som p Brforstvlingen). Jag frskte f honom att titta bakt, ”look back” brukar fungera, men inte i dag. Han frstod ingenting utan blev bara mer och mer frvirrad. Till slut gav jag upp och tog med honom s lngt fram att han kunde se fren och d skickade jag honom.

S stllde jag fren i andra ndan och han fick hmta dem ett par gnger till. Till slut stllde jag dem skymt igen och den hr gngen gick det bra. Jag kunde ju sjlv inte se, nr Shep var framme kl 12, s jag vntade ut honom och han kom s fint med alla fren! Kul! Detta mste trnas, tills det sitter!

 

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *