Trning i tjugofemman

I dag p valptrffsdagen som inte blev av gick jag frst ut i frhagen med Ace och lt Nick stanna i bilen. Han skllde en stund frst men blev sedan tyst. Det gr framt! Tackorna tycks veta att det r tjugofemmetershagen som gller, s Ace behvde bara pminna dem lite, s gick de snllt dit. Det blev allts en minivallning fr Ace’ del.

Jag tog p Nick lnglina och han hade sedan han skllt ut ett hstekipage som just passerade, nr jag slppte ut honom ur bilen mycket brttom ner till hagen. Det fungerade riktigt bra i hagen, tycker jag, ven om jag fick hlla hrt i linan, nr fren brjade rra p sig. Flera gnger lyckades jag dock lgga Nick, nr fren brjade rra p sig och det kndes som en seger. Det mrks att han har mycket mer naturliga flanker n Ace, vilket kanske kan frsvra fsningen, men det verkar vara betydligt enklare att komma igng p det viset.

Jag tror att jag ska frska g ut och gra sdana hr vningar ca fyra gnger i veckan nu ett tag framver. Lite kul i alla fall, nu nr vi inte fick trffa valparna med gare.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *