Vallmo har varit och hlsat p!


Min granne kpte en bordercollievalp som nu r 12 veckor och ordentligt vaccinerad. Nu var det dags att presentera mina hundar fr henne. Jag lt Ace vara kvar inne s att Vallmo frst fick bekanta sig med Shep ute i trdgrden. Shep var inte srskilt imponerad av den sta lilla valpen som nosade p honom frsiktigt. Efter ett tag tog jag in Shep och hmtade ut Ace i stllet. Han r lite mer lekfull och barnslig, trots att han r ldre, s Vallmo tyckte att han var lite ckligare, men det gick bra det ocks. Ace hade inga tendenser att rida p henne som han ofta brukar med unghundar. Efter en stund hmtade jag ut Shep igen och d visade det sig att Vallmo tydde sig till honom. Visst r hon st!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *