Vallning med Anna och Krille

I dag kom Anna och Krille fr att valla med sina hundar. Jag gick ut med Nick fr att titta p. Men nr Anna vallat frdigt med Flynn, tyckte Krille att Nick och jag kunde valla en stund, innan han och Race gick in. Nick var redan helt tokig och ville bara ut till fren. Jag hll ett stadigt tag i lnglinan och s gav vi oss ut. Vi fick in fren i tjugofemman och Nick lugnade sig ngot. Han ld ganska bra och flankade ut bra, men han fick inte komma fr nra fr d skulle han explodera kndes det som. Vi hll inte p s jttelnge, utan efter en stund sa jag ”tack det rcker” och d slppte Nick genast. Det var ju bra. Anna och Krille tyckte Nick sg bra ut, lugnare n nr Anna sg honom sist.

Krille gick ut med Race. D utbrt helvetet. Nick skulle bara tillbaka till fren. Han slet och drog, skllde och gnllde. Det hjlpte inte vad jag gjorde. Till slut gav jag upp och gick hemt in i skogshagen. Anna var ocks p vg fr att hmta Flynn. Efter en stund slppte jag lite p lnglinan, fr nu var vi ju p vg hemt. Pltsligt tvrvnder Nick och rusar ut mot hagen och fren igen. Han rycker till s hftigt att han tar med mig och jag ramlar omkull. Som vl var hnde inget vrre n s, jag slrmig inte. Vad ska det bli av denna hund???

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *