Baggen Otto har kommit till tackorna

I dag den 16 november har Otto, min finullsbagge ftt stifta bekantskap med tackorna. Mina grannar ke och Ingrid som ocks har en bagge (Tppas) hmtade dem i den hage som de gick i, krde hem dem, klippte dem och levererade sedan Otto till mig och tackorna. Sdana grannar ska man ha! Tyvrr dog en av mina tackor pltsligt och ovntat i gr, s Otto har bara fem tackor att ta hand om. Men gr han det genast kommer lammen den frsta april, men det lr vl drja ngon vecka till misstnker jag.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *