Nick ppnar skpsdrren

Ett trick som jag hller p att lra Nick r att ppna skpsdrren till kastrullerna. Dr ska han sedan ta ut en kastrull och stlla den p ngot lmpligt stlle. Av den anledningen har jag bundit fast en handduk i skpsdrren, s att Nick kan dra i den. Frst duttade han bara p handduken, men i gr brjade han s smtt dra i den och i dag fick han till det riktigt bra och drog upp drren varje gng. S nu fr vi snart ge oss i kast med kastrullen.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *