Bilder p Jing

Jing och jag var p promenad runt Sisjn fr ett par dagar sedan. D trffade vi en trevlig man med sin fru. Mannen frgade om Jing var en renrasig bordercollie vilket jag bekrftade. Sedan frgade han om han fick ta en bild p Jing och det fick han frsts. Det visade sig att mannen var en pensionerad professionell fotograf som nu roade sig med att ofta fotografera hundar. Men Jing ville inte lta sig fngas s grna. Men Ulf som fotografen hette tog tid p sig och gav sig inte i frsta taget och nr andra hundar gick frbi p stigen kte Jings ron upp och de blev ngra riktigt fina bilder!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.