Bilder på Jing

Jing och jag var på promenad runt Sisjön för ett par dagar sedan. Då träffade vi en trevlig man med sin fru. Mannen frågade om Jing var en renrasig bordercollie vilket jag bekräftade. Sedan frågade han om han fick ta en bild på Jing och det fick han förstås. Det visade sig att mannen var en pensionerad professionell fotograf som nu roade sig med att ofta fotografera hundar. Men Jing ville inte låta sig fångas så gärna. Men Ulf som fotografen hette tog tid på sig och gav sig inte i första taget och när andra hundar gick förbi på stigen åkte Jings öron upp och de blev några riktigt fina bilder!

Om Administrator

Jag är pensionär född 1944 och bor i Stallarholmen på Selaön med min sambo Ove. Jag har tre vuxna söner och fem barnbarn. Mitt stora intresse är att valla får med min bordercollie Ace som är född 2005. Vi har också en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.