Vallkurser hos Zonja Ottosson 2020

Zonja rdde mej att nra flocken och har Jing en bit bort. Sedan var utmaningen att f Jing att g ut ordentligt frn flocken och stanna kl 12 och sedan ta fram dem till mej. Frsta gngen gick Jing alldeles fr fort och snvade in och drmed skrmde hon fren. Vi trnade inne i en tjugofemma och mlet var att Jing skulle stryka runt kanterna. Detta fick jag sedan trna hemma tills det satt.Den 14 april var vi tillbaka och d gick det mycket bttre. Jag kunde till och med g fre fren och Jing bakom utan att fren sprang om mej.

Hos Zonja den 14 april

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.