Vallkurs med Viktoria Fornander hos Maud och Sven i Kungsbacka

Flankvningar: Skicka Jing t olika hll, srskilt sdana som hon inte r beredd p.

Stanna henne innan hon brjar g gr fort, s att det inte blir panik. Se till att hon kommer ut ordentligt. Trna hennes attityd!(Enligt Zonja kan det ocks rcka med att ropa hennes namn fr d gr hon ut bttre.

Frsk hlla Jing p ftter och g med henne mycket utan kommandon s att hon lr sej att knna av vilket avstnd hon br hlla.

Viktoria vallar

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.