Det blev inget nytt hem!

Nej, Ace r kvar hemma hos oss och det tror jag han trivs bra med. Anette som eventuellt skulle ha tagit hand om honom, upptckte att hon jobbade fr mycket fr att vara en bra matte t Ace s efter tre veckor kom hon tillbaka med honom. Jag tror inte att han stllt till med ngot, fr att han r en mycket diskret hund, framfr allt inomhus.

Nu har min granne och jag brjat cykla runt en strcka p ca 3 km varje morgon och d lter jag bda hundarna vara lsa, d utsikten frn vgen r mycket bra, s att jag i bsta fall fr syn p hjortar och rdjur fre Ace. De f bilar som kommer hller Ace reda p sjlv och kastar sig i diket redan flera hundra meter innan bilen kommit fram, s d hinner jag ocks stanna cykeln och se till att han inte brjar jaga bilen. P s vis fr Ace en alldeles utmrkt motion varje morgon och jag kan dva mitt samvete gentemot honom, eftersom jag inte vallar alls med honom.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *