En utdragen väntan

Nu r det torsdag och fortfarande ligger het p marken. Det kom ju en ordentlig skur i gr och ven nu p morgonen regnade det, om n ltt. Men s kom solen och vid halv tre var Filip i farten och vnde p het igen. Det var torrt ovanp, men ack s bltt lngre ner. Nu ser ju i alla fall prognosen ut som att det inte ska bli ngot regn fre sndag i alla fall, d jag hoppas att het kan pressas i morgon eftermiddag eller p lrdag morgon. Vi fr se. Jag var mig i att inte reta mig p saker som inte gr att ndra p…

filip-vander-hoet-070716 (3).JPG

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *