Frsta lammet har kommit

I dag p morgonen stod lilla Ida bredvid sin mamma Asta, renslickad och fin, nr jag kom ut fr att ge fren mat. Men det sg inte ut som lammningen var klar nnu, s jag gick in och bytte till overall och tvttade hnderna och s hjlpte jag till att f fram nsta lamm, men det var redan dtt. D trodde jag att det var klart, men nr jag kom tillbaka en timme senare lg ytteligare ett dtt lamm i sin fostersck bredvid sin mamma. Sorgligt!! Bda de dda lammen var stora och fina, s jag frstr inte vad som kan ha hnt, framfr allt som jag var dr, nr det andra kom och genast tog bort fosterhinnorna. S hr ser i alla fall lilla Ida ut!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *