I frhagen igen

I lrdags kom Ingela och Midge och trnade lite vallning med mig och Nick. Tyvrr var tackorna lite fr skygga fr Midge som inte trnat sedan jag hade lammen i hagen, s efter lite spring hit och dit tog vi in tackorna i tjugofemman och trnade enbart fsning i lnglina.

Ju fler gnger Nick fr g s i hagen, desto bttre verkar han frst att det r bara nr jag bestmmer som han fr valla fren. Visserligen koncentrerar han sig, s snart vi kommer ut p vgen och han fr syn p fren, men ska vi d ngon annanstans, sger jag till honom och han ger sig nstan direkt och springer i vg lngs vgen i stllet.

Det ska bli s spnnande att se vad som hnder nr jag slpper honom p fren. Vi ska f en lektion med Peter Nilsson i brjan av januari, s d fr jag veta. Mtte det bara inte komma en massa sn, s att allt blir instllt!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *