Nick och jag i frhagen igen

I dag stod fren i skogshagen, nr vi kom, s det vara bara att frska f ner dem till ngen, s att vi skulle kunna trna lite grand. Nick var vldigt bra p att spontant ta ut svngarna, nr jag smackade p honom. Jag hll naturligtvis hrt i lnglinan, men Nick gick s pass lngsamt och flankade s rtt, att vi utan problem fick ut fren frst i stora hagen och sedan in i tjugofemman.

Nick r fortfarande lite fr het, nr han kommer inom ett visst avstnd till tackorna, men jag fr honom bde att stanna och att lgga sig ner p kommando. Nu r jag s sugen p att slppa lnglinan fr att se vad som hnder, men jag vgar inte, om jag inte har en instruktr vid min sida. I morgon blir Nick tta mnader gammal, lika gammal som Ace var nr han kom till mig.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *