IK1 p Ekns

Nu har Ace och jag tvlat i dagarna tv och vi r helt slut! Efter trningen p Agdala frstod jag att jag aldrig skulle kunna dela fren p en tvling, s min plan gick ut p att f tiden att g i delningsringen och ta med mig de pong jag lyckats skrapa ihop s lngt. Den planen sprack p torsdagen, fr nr vi vl stod dr med fren, ville jag ju frska dela dem. Efter ett ondligt antal frsk fick jag en liten glipa och kallade in Ace som d var bde trtt och upphetsad, s han jagade en tacka och hngde sig i ett bakben p den. S gick det med det. ”Vldigt nervs frare” stod det i protokollet.

Pfredagen lg rnnan fre delningen och nu skulle jag verkligen flja min plan. Vi lyckades ta oss till rnnan, men det var bra nra att Ace brjade att jaga alldeles innan den. Men vl vid rnnan fick vi igenom tre djur av fyra, s vi fick brja om igen. Det tog tid, men slutligen gick det. Nr vi var vid delningsringen tittade jag mot domaren och frgade, om inte tiden var ute snart och det var den, s i dag hll planen. Vi klarade hmtet och fsningen och drivningen, fick en pong i rnnan och ingen p delningen. 50 p allt som allt. Senare kom Barbro Klingborg med ett tre r yngre syskon till Ace, men med samma frldrar. Han gick som en gud och fick 87 pong. Till utseendet var hundarna mycket lika.

Vi behver trna p lttfotade djur, Ace och jag. Mycket!

Jag var djupt imponerad av alla duktiga unga hundar och frare dessa dagar! S gott som alla gick runt med minst 70-80 p i bagaget!!

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *