Vallning i rla

I torsdags var Ace och jag i rla och vallade. Jag hade tagit med mig kameran, men jag glmde att anvnda den tyvrr. Vi var fyra som var dr och Waiwi som ger fren tog ut sex stycken som vi vallade p. Till en brjan hade de en vldig dragning till fllan dr de andra 20-talet stod och blev p s stt ganska trga. Men det gick bra, Ace sktte sig och vi kunde bde dela dem och frndriva utan problem. ven hmtet gick ngorlunda, men jag har lite svrt att genast f stopp p Ace, nr han kommit runt och framdrivningen gr lite vl fort. Det var varmt och fren blev trgare fr varje gng vi vallade. Det var roligt att ntligen f valla p andra fr n de egna.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *