Tillbaka till Agunnaryd snart

Tisdagen den 23 oktober ska Jing och jag resa ner till Eva Eriksson i Agunnaryd och f oss en duvning i vallningens dla konst. Det ser jag verkligen fram emot. Bara jag nu inte brjar med att gra bort mej och blir fr optimistisk eller fr feg. Detta vill jag ha hjlp med:

  1. Vnsterhmtet mste bli bttre!
  2. Riktningskommandona i obalans
  3. F Jing att komma i i hlet i delningen
  4. Stanna kvar tills hon fr ett nytt kommando
  5. Lugn i fsningen
  6. Flltrning
  7. Rak frndrivning

Nr hon kan allt det hr kan vi gra ett VP!

Jing i farten hos Eva i juni 2018

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *