Trning i mina hagar

I gr trnade Shep och jag i Mervallahagen p bagglammen och baggen. Jag skickade honom bde dolt och inte dolt och han gick lngt ut och kom bakom mycket djupt. Inget fel p det inte. D baggen r lite stngig hll vi inte p s lnge.

I dag gick vi i stllet in till tackorna och tacklammen. Jag tog med mig kraftfoder och la ut mitt i hagen, s att det skulle finnas gott om plats bakom. Sedan tog jag Shep och gick s lngt bort jag bara kunde och skickade honom vnster. Han for i vg lngs staketet hela vgen och stannade kl 12 lngt, lngt bakom fren. Det blev likadant t hger. Vad ska jag arma mnniska ta mig till, nr allt gr perfekt p trning men inte vill sig p tvling? Jag har inga strre marker, eftersom grannen inte vill ha in mig p hans. Nsta vecka ska jag i alla fall trna i rla. Hoppas det ger ngot.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *