Valldagbok den 2 aug. 2006

Ace gr frn klarhet till klarhet! I gr var vi hos Marianne Steffansson och vallade, nr hon hade trningskvll. Ace sktte sig superbra, la sig nr fren fick fart, tog in dem i fllan, tog ut dem lugnt och stillsamt ur fllan, blev inte upphetsad av gammeltackan som frskte injaga skrck i hundarna genom att g till anfall. Hon frskte lite inne i fllan, nr Ace var dr, men hon slutade snabbt.

I dag nr vi var hemma, stod en flock vid grinden och ville in i skogshagen. Jag sa t Ace att hmta dem och han gick ut vnster, sprang s en stund, slngde ett ga p fren och kastade ut vnster nnu mer, och det gjorde han om ett par gnger, utan att jag behvde kommendera honom!!

valltrning-hos Marianne-060801 (11).jpg

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *