Valldagbok söndagen den 30 juli 2006

Egentligen skulle sndagen bli en vilodag, men d Oves son Stefan kom p besk, ville han se oss valla, s vi gick ut en liten stund. Det var fantastiskt att se, vad vningarna p att flanka ut enligt Dereks recept hade gtt in sedan i gr. Vid ett tillflle kastade sig Ace ut till hger och gjorde en jttevid bge innan han gick in mot fren. Roligt. Tyvrr upptckte jag att en vit tacka var halt, s jag fortsatte att valla lite p en liten grupp, dr hon inte ingick, men nr de sprang tillbaka in i den stora flocken, slutade vi. Det var nog alldeles lagom.

valltraning-min-hage-stora-britta3-060714 (23).jpg

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *