Valldagbok den 21 juli 2006

I dag hade jag tnkt att vi skulle kunna g ut ur 25-metershagen och prva en liten liten stund i stora hagen. men jag hade bestmt mig fr att frst skulle vi valla i den lilla hagen och bara om Ace ld alla kommandon frn alla hll och kanter, skulle vi g ut. Det gjorde han inte. Vnster och framt gick mycket bra, men ”g” och ”ut” smre. Han lyder dock ”g” mycket bra, om jag str rtt, men eftersom han inte gjorde det ngra gnger, nr jag stod bredvid honom och inte heller i fsningen i skogshagen, nr vi skulle ta in fren och jag hade Ace i lina, s ville jag inte frska gra ngot som kunde bli fr svrt. Vi fr avvakta ngra dagar till. I morgon och vermorgon r vilodagar frn vallningen. Vi fr se om poletten ramlat ner p mndag.

ace-britta-ihagen2-060720 (5).jpg

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *