Valldagbok-torsdagen den 5 okt.

Hurra! I dag gjorde Ace inte en enda inrusning i frflocken. Jag tog p honom lina precis som jag ven gjorde i gr. I gr frskte han rusa in, nr jag kallade in honom de frsta tre gngerna, men den fjrde gngen kom han snllt till mig. I dag kom han varje gng jag kallade in honom. Dessutom hmtade han fren p ca 75 m och han frndrev p ungefr lika lngt hll utan problem. Jag hll mig ocks ganska mycket inne i 25-metershagen men dr gr det ju nstan alltid mycket bra. ( I den hagen fattades en lng bit p en lngsidan, upptckte jag pltsligt. Anna och Krille har varit och hmtat sina grindar som utgjorde en del av staketet. Detta visste dock fren inte om frrn jag medvetet drev dem t det hllet.

barnbarn-pa-besok-060826--28 (27).jpg

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *