Vallhundsprov i Breviksns


Ovan ser du platsen, Breviksns dr vi frskte gra vrt frsta vallhundsprov, Ace och jag och det gick inte alls, nej. Precis det jag oroat mig fr mest hnde. Ace hmtade inte fren och jag hade inte vett p att bryta i tid, utan han fick hlla p, tills det gick ver styr och han brjade jaga. Mosse som hade en trningshund och ven en frare frn land, misslyckades ocks, men de lyckades tala om att de klev av banan. Det r kanske drfr man ska tvla ofta, s att man lr sig det tminstone.

Det var bttre under Liz’ frsta tid. D hade man hmtet sist, s d fick vi i alla fall g banan, ven om inte heller hon lyckades hmta fren.

Mosse vann frsts som vanligt, den hr gngen med sin unghund Moss som bara r ett r gammal. Hr nedan ser du foton p hur det sg ut.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *