Vallning av tackor

S var jag ute i gr och gjorde om rundan i hagen, och Ace sktte det perfekt! Men, men det betyder inte att jag vgar tvla med honom. Han gr ju fortfarande sina tjurrusningar, s snart han knner sig det minsta osker och det r ltt gjort p nya fr i nya hagar, s jag fr nog frsvra det fr honom med mina egna fr frst. I Mervallahagen dr jag var i dag, r det riktigt svrt, fr grset r skyhgt och drtill kommer alla buskar, trd och kullar, s fr det mesta r fren skymda. Dr vgar jag inte ge Ace alltfr stora utmaningar. Han r i alla fall ordentligt trtt, nr vi cyklar drifrn och det r bra.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *