Vallning i Sorunda

I fredags var Ace och jag hos Inger och Kre och vallade. Soligt och fint var det ven denna dag. Frst vallade vi lite i en 20-meters flla. Jag frskte att f Ace att smyga lngs staketet och gick bakom och tog tag i linan om Ace fick fr brttom. Det lyckades vl s dr.

Sedan gick vi ut i stora hagen och ven hr hjlpte Inger mig med att g bakom Ace som hade lina p sig och stoppa honom, nr han blev fr ivrig. P s stt kunde Ace driva riktigt lugnt och fint och det kndes meningsfullt, ven om jag tycker att detta borde vara ett vervunnet stadium, men det r det allts inte.

Om Administrator

Jag r pensionr fdd 1944 och bor i Stallarholmen p Selan med min sambo Ove. Jag har tre vuxna sner och fem barnbarn. Mitt stora intresse r att valla fr med min bordercollie Ace som r fdd 2005. Vi har ocks en liten svartvit bondkatt som heter Tekla.
Det här inlägget postades i Vallning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *